De appartementen


Bed and Breakfast Les Moineaux heeft twee inpandige appartementen. Deze appartementen zijn gelegen op de 1ste verdieping, rustig en apart van de gastenkamers.

Appartement BLAUW
 Dit vierpersoonsappartement is uitermate geschikt voor een gezin, een groepje vrienden of vriendinnen die het geen probleem vinden om samen een slaapkamer te delen. Het heeft een grote badkamer.
Verder is er een zit- / eetkamer met een keukenblokje met vierpitsgasfornuis met oventje. Er staat een koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat en alle keukenspullen zijn aanwezig. De ruime slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een stapelbed, kledingkast en een commode. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken aanwezig.
Het appartement ligt aan de voorzijde van het huis en kijkt uit over de Ourthe en de Ardense heuvels, is erg licht en heeft de ochtendzon. Ideaal als je meer rust, ruimte en privacy wilt, en geen behoefte hebt aan een groot vakantiehuis.
Appartement VIOLET
 Het tweepersoonsappartement ligt aan de achterzijde van de B & B en heeft uitzicht op het dorp en de kerk van Maboge. Er is een ruime woonkamer met een zitje en een eettafel, een keukenhoekje waar een koelkast met een vierpitsgasstel staat. Tevens is er een magnetron, een koffiezetapparaat en zijn alle keukenspullen aanwezig.
De slaapkamer, waarin de badkamer is gesitueerd, ligt achter de woonkamer, is ruim en heeft twee boxspringbedden.
Het is een prettig, rustig en licht appartement voor een ieder die net iets meer ruimte wenst dan in een gastenkamer en de gelegenheid om zelf iets klaar te maken.
De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken aanwezig.