De gastenkamers


De B&B beschikt over vier gastenkamers, allen met een eigen stijl. De kamers zijn ruim, licht, (h)eerlijk en eenvoudig ingericht, voorzien van alle comfort en liggen op de 1ste verdieping. Alle kamers hebben een eigen douche, toilet en een wastafel, er ligt laminaat op de vloer. Er is CV en de bedden zijn voorzien van synthetische dekbedden.

Kamer ROOD
 Deze hoekkamer heeft twee boxspringbedden, dat ook als één bed kan worden opgemaakt. De kamer heeft aan twee kanten ramen, krijgt de middagzon en heeft o.a. uitzicht op het erf met de kippen. De kamer heeft een douche, toilet en wastafel op de kamer.
Kamer ORANJE
 Deze kamer heeft een ruime badkamer, koffiemachine en een dubbel bed. De kamer ligt aan de zijkant van de B&B, kijkt uit op het erf en heeft in de zomer de middagzon.
Kamer Geel
 De kamer ligt aan de voorzijde en heeft uitzicht op de Ourthe en de heuvel tegenover de B&B. Er staan boxspringbedden en de kamer heeft een wastafel en een koffiemachine. De eigen douche en apart toilet zijn gelegen in de gang schuin tegenover de kamer; er zijn kamerjassen beschikbaar.
Kamer GROEN
 Ook wel familiekamer genoemd, is een zeer ruime kamer (6 x 4) met uitzicht op de Ourthe. Er staat een tweepersoonsbed (140 x 200) met linnenkast en een slaapbank die uitgeklapt kan worden (140 x 200). Deze kamer is uitstekend geschikt voor bv. een gezin en heeft een badkamer en een koffiemachine op de kamer.